Човники з листкового тіста з червоною рибою
Продукти для блюда
- тісто листкове (будь-яке) — 350 гр.
- сирний сир – 150 гр.
- риба малосольна (лосось, форель) – 150 гр.
- листя салату
- кунжут – 10 гр. для прикрас
- яйце – 1 шт. для змащування
Як готувати?
Тісто розморожуємо і нарізаємо смужками, потім квадратами приблизно 5 см Х 5 см.
Злегка розкочуємо.
Кожен квадрат складаємо навпіл і робимо защипи країв за допомогою виделки.
Надаємо заготівлі форму човника.
Деко застелимо пекарським папером.
Викладаємо заготовки на підготовлений лист.
Яйце збиваємо вилкою і за допомогою пензлика змащуємо човники.
Відправляємо випікатися до заздалегідь розігрітої духовки до 180 градусів на 20-25 хвилин.
Потім даємо човникам повністю охолонути.
У середині кожного човника зробити за допомогою чайної ложки заглиблення.
Наповнити човники сирним сиром і прикрасити листям салату, заздалегідь подрібнити.
У солоної риби зняти шкіру, видалити кістки та нарізати невеликими шматочками.
Викласти рибу поверх сирного сиру.
Зверху за бажанням присипаємо кунжутом.
Наша найсмачніша закуска готова!
Всім приємного апетиту та відмінних свят!
Відеоурок