Цікаве

Чому суші від Arasaka sushi такі популярні

Незважаючи на те, що суші є стравою японської кухні, вони вже давно стали дуже популярними в Україні та інших європейських країнах. Доставка суші Київ з нашого ресторану Arasaka, дозволить насолодитися унікальними смаковими якостями цієї азіатської страви. Замовити суші або роли, а також сети можна на arasaka.com.ua.

Причини популярності суші

Так що ж стало причиною такої популярності, здавалося б, нічим не примітної страви, що складається з рису і риби? Їх декілька.

  1. Оригінальність смаку. Незважаючи на те, що основою суші виступають рис і риба, правильне поєднання цих особливо не примітних і традиційних продуктів дозволяє отримати унікальні смакові комбінації. Різноманітність рецептур приготування дозволяє поласуватися суші не тільки любителям риби, але навіть і вегетаріанцям.
  2. Універсальність. Суші чудово підходять як для щоденного вживання, так і для особливих випадків. Досить часто саме суші різних видів є головною стравою святкового столу, корпоративних вечірок і інших свят.
  3. Різноманітний асортимент. Суші-меню складається з різних видів, які відрізняються використовуваними інгредієнтами, способом приготування. Поклонники цієї ласощі можуть вибрати суші з копченою, слабосоленою рибою або морепродуктами, овочами аабо фруктами, сирні, запечені, з начинкою, всередині водоростей норі, або рисом ззовні.
  4. Екзотичність. Навіть при тому, що суші з’явилися достатньо давно, японська їжа, все ж, є екзотикою, що радує своїх поклонників новими і оригінальними ідеями подачі і смаками.
  5. Невеликі порції. Традиційно, порція суші або ролів – це 6-8 шматочків невеликого розміру. Завдяки цьому можна наїстися, але при цьому не переїдати.
  6. Поживність. Враховуючи те, що суші – це рис і риба, страва є дуже поживною, і цілком здатною замінити повноцінний прийом їжі.

Великий асортимент суші і ролів пропонує наш ресторан. Їх смаком можна насолодитися, відвідавши наше заклад особисто, або замовити адресну доставку. Ми працюємо в різних зонах Києва (уточнити райони можна на сайті), також виконуємо доставку по Дарницькому району.

Для приготування суші ми використовуємо тільки свіжу рибу і інші продукти, закупку яких здійснюємо безпосередньо у надійних постачальників. При високій якості суші їх ціна доступна. Крім традиційних і любимих багатьма класичних суші, ми пропонуємо цікаві фірмові страви з оригінальним смаком, приготовлені кращими шеф-кухарями.

Back to top button