Цікаве

Чек-лист весни: справи, які обов’язково потрібно встигнути

Чек-лист карантинної вечірки у вас вже є. Тепер визначимо план більш глобальний — для всієї весни. 1News розповідає список модних і б’юті-ідей, які урізноманітнять ваші будні та, можливо, надихнуть на щось нове. Роздрукуйте його і повісьте на стіну або зберігайте на телефон, щоб завжди тримати під рукою. Яскравої весни!

 

Перебрати гардероб. Саме час влаштувати масштабне розхламлення і звільнити місце для нових вбрань. Є речі, до яких рука не тягнеться понад три роки? Геть!

Знайти саме ту помаду. Кавуновий фреш, маджента, рум’яний персик…

Сходити на масаж. Взагалі це хороша ідея в будь-який час року. Але якщо ви раптом давно себе не балували — тепер не відмажется.

Покрити нігті яскравим лаком. Або навіть не одним. Зараз як ніколи актуальний різнокольоровий манікюр у стилі 70-х.

Почати носити трендові джинси-кльош. Розширені до низу штанини роблять ноги візуально довшими. А якщо додати до них ще і високу талію — вам позаздрить навіть Оля Полякова.

Зробити пілінг обличчя та тіла. Взимку шкірі доводиться несолодко, і час її винагородити за всі випробування. Бажано зробити процедуру в салоні, але якщо що — можно приготувати маску-пілінг вдома.

Потішити себе затишним домашнім костюмом. Домашній гардероб теж потрібно готувати до весни.

…а його  спокусливим комплектом білизни. Нагадайте бойфренду, що ви ще та штучка.

Влаштувати ревізію косметики. Пора перевірити дату виготовлення своїх б’юті-засобів і позбутися прострочених. Якщо інформація не зазначена на упаковці, перевірте по батч-коду.

Купити зволожуювальний крем з вітаміном С. Не тільки потужний антиоксидант, але також стимулятор вироблення волокон колагену і еластину. Добре, якщо в складі засобу з вітаміном С виявиться і вітамін Е.

Надихнутися образами з серіалу “Емілі в Парижі”. Він підкорив наші серця.

Здати старий одяг на переробку. Подаруйте тому, що вам більше не підходить, шанс на друге життя. Зношені речі можна здати на переробку для отримання вторинної сировини, а речі гарної якості — в благодійний магазин.

Зробити макіяж із кольоровими стрілками. Складно пригадати час, коли чорні стрілки були б не в моді. А ось стрілки всіх кольорів веселки стали популярними зовсім недавно. Спробуйте поєднувати їх із відтінками в одязі.

Змінити зачіску. У моді — природність. Але яскраві акценти ніхто не відміняв. У розпал весни вас не засудять за кілька кольорових пасом (хоча б тонуючою фарбою).

Влаштувати спа-дівич-вечір вдома. Запаліть арома-свічки, налийте собі по келиху вина зеленого смузі та насолоджуйтеся розслаблюючими процедурами.

Підібрати відновлювальну маску для обличчя. Найращий склад для такої — від шести активних компонентів, гліцерин, глина, рослинні екстракти, гіалуронова кислота, колаген і пантенол.

Зібрати ідеальний капсульний гардероб. З ним вас більше не буде хвилювати питання “що одягнути”.

Вигуляти, нарешті, нову сукню. З квітковим принтом, довжини міні, на тонких бретелях, з вирізами і напівпрозорі. Настав ваш час!

Відкрити для себе новий український бренд. Пандемія — виклик для всіх. І наші виробники теж потребують підтримки. Багато українських брендів роблять речі, які годі й шукати у західних. Збільшуйте список улюблених магазинів!

Доповнювати вбрання структурними сережками . Масивні, довгі, химерної форми, вони увірвалися в модний світ і не планують відступати. Такі можуть стати справжньою родзинкою.

Джерело: Сьогодні

Back to top button