Цікаве

Бьюті 2021: головні тренди цього року

У 2021 році в тренді залишається безліч популярних варіантів зачісок і макіяжів, але деякі з них з’явилися відносно нещодавно і є унікальними.

Оригінальні образи допоможуть кожній дівчині мати бездоганний вигляд. Детальніше про популярні б’юті-тренди цього року пише 1News.

Підводьте очі так, як ніколи раніше

  • У новому сезоні візажисти пропонують увімкнути фантазію. Не бійтеся експериментувати – шукайте нові, незвичайні способи нанесення стрілок.
Підводьте очі так, як ніколи раніше

Робіть яскравий акцент на губах

  • Червона помада актуальна, як ніколи. Вона доречна як для світського заходу, так і для повсякденного образу. У новому році радять наносити помаду пухнастим пензлем – так колір виходить більш насиченим.
Робіть яскравий акцент на губах

Не бійтеся готики

  • Темні відтінки помади досі на піку популярності. Але на відміну від попередніх сезонів, у цьому візажисти пропонують розбавляти “вампірські” нотки більш ніжними, наприклад рожевими або персиковими.
Не бійтеся готики

Згадайте минуле

  • У цьому сезоні стилісти з волосся радять надихатися кінодівами з чорно-білих фільмів 1920-х років. Холодна хвиля – їхній головний фаворит.
Згадайте минуле

Зміщайте лінію проділу

  • У новому сезоні можна все, головне – дотримуватися ключового образу сильної жінки. Для цього підійде як прямий проділ, так і дуже глибокий бічний. Важливо тільки підібрати той, який підходить саме вам.
Зміщайте лінію проділу

Пом’якшуйте лінії

  • Зараз у моді не просто легкі текстури, а повітряні образи. Якщо відтінки, то найніжніші, натуральні і кремові, якщо зачіски – то пишні і по-дівочому легкі.
Пом'якшуйте лінії

Полюбіть каву з карамеллю

  • Якщо вам хочеться більш насичених тонів у макіяжі, зверніть увагу на всі відтінки коричневого. Створюйте монохромні б’юті-луки з відтінками мокко й шоколаду.
Полюбіть каву з карамеллю

Джерело: Harper’s Bazaar

Back to top button