Цікаве

Брати Супер Маріо в кіно зібрав понад мільярд доларів у прокаті

Брати Супер Маріо в кіно зібрав понад мільярд доларів у прокаті

Фото: Universal Pictures / Courtesy Everett Collection
Брати Супер Маріо в кіно зібрав понад мільярд доларів у прокаті

Цей фільм став десятим анімаційним у рейтингу за касовими зборами за всю історію кінематографа.

На початку минулого місяця у світовий прокат вийшов американський комп’ютерно-анімаційний пригодницький фентезійний комедійний фільм Брати Супер Маріо в кіно. Його створила студія Illumination спільно з Nintendo. Про це повідомляє Deadline.

З 5 квітня стрічка нікому не віддає своє лідерство в прокаті США, а касові збори склали понад один мільярд доларів. А точніше – мільярд 22 мільйони доларів по всьому світу, з яких 490 мільйони – це показник у США та Канаді.

Крім того, минулими вихідними мультфільм вийшов в японському кінопрокаті і лише за кілька днів зібрав там понад 14 мільйоонів доларів. 

Додамо, головного героя Маріо озвучив зірка франшиз Вартові Галактики та Світ Юрського періоду Кріс Пратт, а принцесу Піч – акторка, яка виконала головну роль у фільмі Хід королеви Аня Тейлор-Джой.

В українському дубляжі глядачі  почують голоси телеведучого Володимира Остапчука та акторки, відомої за серіалом Спіймати Кайдаша, Антоніни Хижняк.

Нагадаємо, раніше тема із Super Mario стала першою ігровою музичною композицією, яка включена до Бібліотеки Конгресу США. Тепер трек стоятиме поряд з хітами Мерайї Кері, Джона Леннона та Мадонни. 

Мультфільм Брати Супер Маріо в кіно побив рекорд світового прокату

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button