Цікаве

Bloomberg назвав 50 найвидатніших людей 2021 року

Агентство Bloomberg оприлюднило список 50 найвидатніших людей у сфері бізнесу, розваг, фінансів, політики, науки й технологій за 2021 рік. До нього потрапили російський опозиціонер Олексій Навальний, співачка Брітні Спірс, керівниця Tik-Tok та режисер серіалу «Гра в кальмара» Хван Дон Хек.

До списку також потрапили:

Джим Фарлі, президент і виконавчий директор телеканалу Discovery.

Альберт Бурла, генеральний директор Pfizer.

Френсіс Хауген, колишня співробітниця Facebook, яка опублікувала внутрішні документи компанії

Юджин Гудман, американський поліцейський, який допомагав придушувати заворушення в Капітолії.

Маккензі Скотт, колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса, яка після розлучення стала однією з найбагатших у світі: її статки становлять 59,2 мільярда доларів. Bloomberg зазначає, що цього року вона пожертвувала на благодійність близько 2,5 млрд доларів, що робить її однією з найбагатших філантропів світу.

Майк Вінкельманн, американський цифровий художник, що продав свою роботу за 69,3 мільйона доларів на аукціоні в Лондоні.

Джейсон Судейкіс, американський актор, сценарист і комік, зірка серіалу «Тед Лассо», який отримав 7 нагород «Еммі».

Метт Стоун і Трей Паркер, учасники рок-гурту DVDA, які створили анімаційний серіал South Park, за який компанія ViacomCBS заплатить їм 900 мільйонів доларів.

Девід Башуцки, американський підприємець, інженер та винахідник канадського походження. Насамперед відомий як співзасновник і генеральний директор Roblox Corporation, яка випускає надпопулярні дитячі ігри для смартфона.

Представників України в списку немає.

Також Bloomberg вдруге опублікувало список «Звичайні підозрювані», куди відносять тих, чиє ім’я в рейтингу вже нікого не здивує. Серед них – Володимир Путін, Джо Байден, Дональд Трамп, Ілон Маск, Джефф Безос, Марк Цукерберг, Опра Вінфрі.

Back to top button