Цікаве

Бадоєв презентував саундтрек до документального фільму про війну в Україні

Бадоєв презентував саундтрек до документального фільму про війну в Україні

Фото: instagram.com/alanbadoev
Алан Бадоєв

У фільмі розповідатиметься про пережиті події від імені самих українців з усіх регіонів нашої країни.

 
Відомий український режисер Алан Бадоєв, який знімає документальний фільм під назвою Довга доба, де розповідається про повномасштабну війну, презентував офіційний саундтрек до кінострічки. Це він зробив у ефірі Сніданку з 1+1.
 
Зокрема, автором саундтреку став композитор Євген Хмара, чий легендарний рояль, на якому грав Елтон Джон, знищили російські загарбники.
 
“Мене дуже чіпає, що саме Євген Хмара написав саундтрек до майбутнього фільму і запропонував співпрацю як головний композитор проекту. Історія його знищеного фортепіано пронизує мене до сліз. Звичайно, тільки тоді, коли пережив таку історію, ти можеш подарувати ту ж мелодію, яка буде, до речі, до фільму”, – сказав він.
 
Щодо самого фільму, то Алан Бадоєв заявив, що переглянув понад три тисячі історій українців, чиє життя кардинально змінилося з 24 лютого.
 
“Частина з них уже відібрали і підготували до “полотна”. Беремо в роботу як великі історії, так і дуже коротенькі, бо іноді якесь слово, сказане героєм, задає тональність для наступного героя. Цей фільм – справжня мозаїка з почуттів. Ми одержуємо матеріали навіть із тимчасово окупованих територій, і це дуже цінні кадри. Були випадки, коли діти нишком знімали якісь відеоролики спеціально для нас. Звичайно, ми просимо людей із тимчасово окупованих територій не ризикувати. Але вони хочуть, щоб про них та їхні міста знали всі”, – каже Алан Бадоєв.
 
 
Раніше повідомлялося, що Алан Бадоєв показав трейлер документального фільму Довга доба.
Бадоєв висловився про російських артистів, які замовчують війну
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button