Цікаве

Apple представила смарт-годинник Watch Series 6, який вимірює рівень кисню в крові


Вчора ввечері, 15 вересня, компанія Apple провела свою довгоочікувану осінню презентацію, на якій, на жаль, не був продемонстрований iPhone 12, але були представлені інші новинки. І перша серед них – смарт-годинник Apple Watch Series 6, розповідає 1News.

Модель Series 6 зберігає той самий дизайн, що і Apple Watch Series 4, але додає кілька нових корисних датчиків для відстеження здоров’я. Зокрема, за допомогою Series 6 можна вимірювати рівень кисню в крові приблизно за 15 секунд, використовуючи інфрачервоне світло.

Series 6 постачається з новим процесором S6, який обіцяє підвищення продуктивності до 20%. Він заснований на власному чипі Apple A13 та вносить перше велике оновлення апаратної частини Apple Watch із часів Series 4.

Apple Watch Series 6 доступний у золотому, графітовому, синьому кольорі або в новій яскравій червоній оздобі. Apple заявляє, що корпус усіх смарт-годинників виконаний на 100% з переробленого алюмінію, як і нові моделі MacBook Pro.

 

Apple Watch Series 6

Крім того, Apple анонсує новий ремінець під назвою Solo Loop, зроблений з цілісного шматка силікону без будь-яких пряжок і регулювань. Він доступний у семи різних кольорах. Існує і плетений Solo Loop з пряжі п’яти кольорів. Також Apple випускає новий шкіряний ремінець для Apple Watch Series 6.

 

Apple Watch Series 6

Series 6 працюватиме під керуванням watchOS 7, яку Apple представила на WWDC 2020. Оновлення програмного забезпечення буде доступне для всіх моделей, починаючи з Watch Series 3. Апдейт додає вбудовану підтримку відстеження сну, але Series 6 розширить цю функцію завдяки спеціальним датчикам.

Процесор S6 Apple Watch Series 6

Інші важливі оновлення, які з’являться в watchOS 7, включають в себе поліпшений застосунок Fitness з новими тренуваннями, функцію контролю миття рук, адаптовану до пандемії COVID-19, що триває, і можливість ділитися циферблатами з іншими.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6
Фото: Apple

 

Apple Watch Series 6 будуть доступні за ціною від 399 доларів за базову модель – за тією самою ціною, що і попередня Series 5. Продаж розпочнеться c 18 вересня. Докладаючи зусилля до скорочення відходів, Apple заявляє, що не включатиме адаптер живлення USB в комплект з годинником Series 6, а тільки зарядний кабель.

Apple Watch Series 6

Разом із Series 6 Apple також анонсувала Apple Watch SE – дешевшу модель, яка має функції торішньої Series 5 за ціною від 279 доларів.

Apple Watch SE

Джерело: Apple у Youtube

Back to top button