Цікаве

Анджеліні Джолі – 45: 5 цікавих фактів про зірку, які ви могли не знати

Анджеліна Джолі не тільки одна з найзнаменитіших і затребуваних актрис Голлівуду, але ще і кінорежисер, сценарист, мати шістьох дітей і посол доброї волі ООН. Сьогодні, 4 червня, їй виповнюється 45 років.

З такої нагоди 1News пропонує добірку найнезвичайніших і дивних фактів про іменинницю.

Намагалася замовити власне вбивство

Анджеліна Джолі відома всім не тільки своїм талантом, а й досить розв’язною, неконтрольованою поведінкою в минулому. Відомо, що актриса довгий час страждала від депресій і невпевненості в собі.

Актриса Анджеліна Джолі в молодості і зараз

Так, в 26-річному віці вона зізналася, що намагалася найняти кілера, щоб той убив її. Вона розуміла, що суїцид – це не вихід і тому замовити власне вбивство буде більш “прийнятним варіантом”.

Кров в медальйоні

Всім відомо, що до шлюбу з Бредом Піттом у Анджеліни Джолі було багато романів і вона навіть двічі була заміжня. Під час весілля з американським актором Біллі Бобом Торнтоном, з яким актриса прожила три роки, Анджеліна попросила коханого розписатися в свідоцтві про шлюб кров’ю.

Пізніше вона придбала два медальйони, в яких подружжя пізніше зберігали невелику кількість крові один одного! Після розлучення Джолі попросила Біллі повернути їй медальйон, а також колишньому подружжю довелося виводити з тіла тату з ім’ям один одного.

jolie5

Дивне вбрання на весіллі

А от заміж за свого першого чоловіка, актора Джонні Лі Міллера, Анджеліна Джолі виходила в шкіряних штанях і в футболці з написаним кров’ю на ній ім’ям Джонні.

jolie_and

Любов до ножів

В юності Анджеліна Джолі живила пристрасть до ножів. Більш того, крім їх колекціонування, актриса любила наносити собі порізи і рани на тіло.

jolie2

Виховання дітей

Анджеліна – багатодітна мати. Всього у актриси троє рідних дітей і троє прийомних. Методи виховання Джолі вже давно обговорюються в суспільстві і вважаються досить дивними. Наприклад, відомо, що щоб покарати винного в чомусь сина, Джолі заводить його в порожню кімнату і починає пильно дивитися дитині в очі. Після чого той швидко визнає свою провину.

Анджеліна Джолі з дітьми

Джерело: Сьогодні

Back to top button