Цікаве

Спільна виноробня: Бред Пітт подав до суду на Анджеліну Джолі – 1News


BBC

Пара придбала контрольний пакет акцій компанії Chateau Miraval у 2008 році

Голлівудський актор Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину, актрису Анджеліну Джолі через те, що вона продала свою частку у французькій виноробні, яку вони придбали разом. Про це повідомляє ВВС.

Пара придбала контрольний пакет акцій компанії Chateau Miraval у 2008 році. Пітт стверджує, що він та його колишня дружина домовилися не продавати свої частки без дозволу одне одного.

Однак Джолі продала свою частку люксембурзькому виробнику спиртних напоїв, який контролює російський бізнесмен Юрій Шефлер.

“Вона продала свою частку, усвідомлюючи, що Шефлер і його афілійовані особи прагнутимуть контролювати бізнес, якому присвятив себе Пітт, і послабити його інвестиції в Miraval”, — йдеться в позові.

Як зазначається, Джолі “письмово поінформувала Пітта” про своє рішення продати свою частку у січні 2021 року, заявивши, що вона ухвалила “болючі рішення з важким серцем”.

Повідомляється, що маєток Міраваль у селищі Коррен на південному сході Франції пара придбала приблизно за €25 мільйонів. Пітт і Джолі зустрічалися 10 років, перш ніж одружилися у 2014 році. Пара вирішила розлучитися у 2016 році.

1News за темою: Анджеліна Джолі продала картину Черчилля за 11,5 млн доларів

Як повідомлялося раніше, голлівудського актора Бреда Пітта помітили у компанії зі шведською співачкою Люкке Лі, виконавицею хіта I Follow Rivers.

За даними джерела видання, актор, який досі зайнятий процедурою скандального розлучення з Анджеліною Джолі, вже півроку зустрічається з Лі.

При цьому чутки про таємний зв’язок з голлівудським актором уперше поширилися на Батьківщині співачки.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button