Цікаве

Американський поліцейський купив продукти для різдвяної вечері родині, яка вкрала їх у супермаркеті

Під час допиту вони зізналися, що родина переживає важкі часи і не може дозволити собі оплатити всю їжу

Офіцер поліції США, якого викликали, щоб арештувати родину за крадіжку, натомість купив їм їжу для різдвяної вечері.

Про це розповідає 1NEWS.

Як пояснюється у заяві поліції, минулого місяця Метта Ліму викликали до продовольчого магазину в Сомерсеті в штаті Массачусетс.

Дві жінки, яку купували продукти в супермаркеті, провели через сканер не всі свої покупки.

Під час допиту вони зізналися, що родина переживає важкі часи і не може дозволити собі оплатити всю їжу.

Втім, вони хотіли подарувати дітям різдвяну вечерю.

Пан Ліма виписав їм ордер про заборону входу до магазину, але не пред’явив звинувачень, тому що всі товари в чеку були їжею, заявили в поліції.

Після цього він купив їм за свої гроші подарунковий сертифікат вартістю 250 доларів, щоб жінки могли купити їжу для різдвяної вечері в іншому магазині тієї ж мережі.

“Ця родина нагадала мені про моїх власних дітей, тому я мусив їм допомогти. Очевидно, що ця сім’я бідувала, і мені важко уявити рішення, яке їм довелося ухвалювати – купити лише ту їжу, яку вони можуть собі дозволити, або взяти щось іще для дітей на свято. Вони були дуже вдячні і приголомшені. Адже в такій ситуації люди очікують іншої розв’язки – що їх напевно заарештують або їм доведеться відповідати у суді. Я купив подарункову карту приблизно тієї вартості, яка була їм потрібна. Я просто зробив те, що вважав правильним. Це не стосується мене, я просто намагався стати на місце цієї родини і виявити трохи співчуття”, – пояснив свою поведінку поліцейський.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button