Цікаве

Американські журналісти дізнались, як проходить кожен робочий день Байдена

В порівнянні Трампом, Байден набагато менш активний протягом дня - попередній американський президент проводив більше часу на робочому місці і дуже часто виступав перед ЗМІ

Як президент США Джо Байден проводить свій робочий день і який у нього розпорядок, з’ясувала репортер The Washington Post Ешлі Паркер, яка «віртуально» провела день з главою Білого дому.

Журналіст провела інтерв’ю з близькими до Байдена людьми, які на умовах анонімності погодилися розповісти про робочий день президента США, – інформує 1NEWS.

Співрозмовники репортера розповіли, що ранок Байдена починається з силового тренування з підняттям ваги і використанням велотренажера.

Після цього він дивиться ранкові телешоу CNN Новий день або MSNBC Ранковий Джо. Також американський президент з ранку переглядає новинний дайджест великих видань США, особливо приділяючи увагу новинам з рідного штату Делавер.

Потім Байден і віцепрезидент Камала Харріс слухають секретну доповідь американської розвідки про світові події в гарячих точках.

Далі йдуть зустрічі з главами департаментів. Байден не менше разу на тиждень зустрічається з міністром оборони США Ллойдом Остіном, держсекретарем Ентоні Блінкеном і головою Об’єднаного комітету начальників штабів Марком А. Міллі.

Потім Байден проводить нараду зі своїми радниками, а потім робить в середньому один-два публічних виступів.

Паркер зазначає, що в порівнянні Трампом, Байден набагато менш активний протягом дня – попередній американський президент проводив більше часу на робочому місці і дуже часто виступав перед ЗМІ.

Джерело: НВ

Back to top button