Цікаве

Alyona Alyona випустила новий трек За нами буде перемога

Alyona Alyona випустила новий трек За нами буде перемога

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona

Виконавиця зізналася, що це агресивний хіп-хоп реп, у якому немає приспівів. Це один великий куплет, який триває півтори хвилини.

 
Українська реп-співачка Alyona Alyona презентувала композицію під назвою За нами буде перемога. Відео артистка оприлюднила на своєму Youtube каналі.
 
“Працюю на творчому фронті з мікрофоном. Сьогодні у мене день релізу – вийшла пісня За нами буде перемога. На неї чекала вся моя аудиторія – агресивний хіп-хоп реп, і в ньому немає приспівів. У ньому я порівнюю наших мужніх воїнів зі звичайними мародерами”, – сказала вона.
 
Водночас Alyona Alyona зізналася, що найчастіше її пісні блокують нібито через мову ненависті. Найчастіше це відбувається у соцмедійному додатку TikTok.
 
“На мій контент багато росіян скаржаться. Вони вважають, що це їх ображає. Я в жодному разі не опускаю руки, і далі продовжуватиму це робити”, – підкреслила співачка.
 
 
Раніше повідомлялося, що пісня української співачки alyona alyona стала саундтреком підліткового серіалу Небезпечні зв’язки від Netflix.
 
Тарас Тополя випустив англомовну версію треку Hello
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button