Цікаве

alyona alyona та Jerry Heil з’явилися на відкритті Євробачення-2024

alyona alyona та Jerry Heil з явилися на відкритті Євробачення-2024

Фото: eurovision.tv
Представниці України на відкритті Євробачення

Представниці від України виконають конкурсну пісню і позмагаються за вихід до гранд-фіналу 7 травня під номером п’ять.

У неділю, 5 травня, пісенний конкурс Євробачення-2024 офіційно розпочався урочистою церемонією відкриття у шведському місті Мальме.

Учасники з 36 країн традиційно пройшлися бірюзовою доріжкою, продемонстрували свої вбрання та поспілкувалися з ведучими, якими стали драг-діви Електра та Тіа Кофі.

alyona alyona та Jerry Heil, які цього року представляє Україну на пісенному конкурсі, з’явилася на публіці у футболках з підвішеними справжніми ключами, які є символом “фантомного дому” до якого ніколи не повернутися. У такий спосіб виконавці нагадали іноземцям про російський тероризм на території України та закликали до фінансової підтримки для відбудови української гімназії у селі Велика Костромка Дніпропетровської області.

“Це соціальна кампанія. Ми хочемо нагадати людям, що є багато українців, які втратили домівки. Ключі символізують “фантомні будинки”. Це коли ти маєш ключі, але більше немає куди повертатися. Зокрема, це є символом школи, яка була розбомблена в Україні. Тож, ми збираємо кошти для її відбудови, щоб діти мали змогу повернутися і продовжити навчання”, – наголосили виконавиці в короткому коментарі ведучій.

Крім того, alyona alyona та Jerry Heil подарували ведучій кошик з крашанками та паскою з нагоди Великодня і розповіли їй про українські традиції.

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil та alyona alyona провели другу репетицію свого концертного виступу.

Оприлюднено перші фото сцени Євробачення-2024

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + 9 =

Back to top button