Цікаве

Активісти влаштували дружині Медведчука «коридор ганьби» (відео)

16 серпня в Національному художньому музеї України перед презентацією нового сезону проекту «Танці з зірками» дружині лідера організації «Український вибір», кума Президента Росії Віктора Медведчука Оксані Марченко влаштували «коридор ганьби».

На відео-ролику видно, що коли Марченко піднімалася по сходах музею, під вигуки «Ганьба» її зустрічав натовп активістів. Активісти тримали в руках плакати, на одному з них була маска з обличчям Путіна. Інша група людей кричали “Танцюй”.

Сама Марченко ніяк не відреагувала на протест і в супроводі охоронців зайшла до приміщення.

ЗМІ повідомляють, що на презентації проекту телеведуча також поводилась розкуто і невимушено, спілкувалася з колегами з шоу і позувала в чорній короткій сукні перед фотокамерами.

Нагадаємо, журналісти Телевізійної служби новин висловили протест через те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Згодом Марченко підтвердила свою участь і заявила, що зробить це «заради всіх жінок».

Коментуючи скандал, який розгорівся довкола участі Марченко у проекті, Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко погодився з тим, що кум Путіна Віктор Медведчук – ворог України, проте наголосив, що його дружина «не відповідає за це».

Джерело: Вголос

Back to top button