Цікаве

Адель випустить перший альбом за 6 років

Її новий сольний альбом під назвою "30" вийде 19 листопада

Британська співачка Адель випустила кліп на нову пісню Easy On Me зі свого нового альбому “30” – першого за шість років.

Про це інформує 1NEWS.

П’ятихвилинний кліп для ліричної балади зняв канадський режисер Ксав’є Долан, що раніше вже співпрацював зі співачкою. У відео, велика частина якого знята у чорно-білих тонах, Адель залишає старий будинок і їде в авто по дорозі.

Відео з’явилося в офіційному YouTube-акаунті співачки в ніч на п’ятницю і лише за вісім годин набрало понад 15 млн переглядів. Зараз кліп подивилися вже більш ніж 18 млн людей.

У пісні Easy On Me Адель звертається до свого колишнього чоловіка і до дев’ятирічного сина, пояснюючи, чому зважилася на розлучення.

“Я хотіла пояснити все йому (сину): щоб коли йому буде 20 чи 30 років, він зрозумів, хто я така і чому я добровільно вирішила зруйнувати все його життя у гонитві за власним щастям. Іноді це робить його нещасним, і це рана для мене, яку, можливо, мені не вдасться залікувати”, – розповіла співачка.

У квітні 2019 року Адель оголосила про розрив з бізнесменом Саймоном Конецьки, з яким вони прожили 8 років. У пари є син Анджело Джеймс Конецьки 2012 року народження.

Адель анонсувала, що її новий сольний альбом під назвою “30” вийде 19 листопада.

Попередній альбом Адель – “25” – вийшов у 2015 році й отримав “Греммі” в номінаціях “Найкращий альбом року” і “Найкращий вокальний поп-альбом”. “30” стане четвертою студійною роботою співачки з початку кар’єри.

33-річна Адель отримала 15 премій “Греммі”, у неї також є “Оскар” і “Золотий глобус” за пісню Skyfall до однойменного фільму про Джеймса Бонда.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button