Цікаве

Google створила туристичний онлайн-путівник

За задумом творців, сайт має допомогти мандрівникам шукати, порівнювати та бронювати тури й квитки від різних компаній та провайдерів у найпопулярніших місцях світу

У компанії Google розробили спеціалізований туристичний сайт Touring Bird, який має допомогти мандрівникам оптимально спланувати подорож.

 

Ресурс пропонує мандрівникам обрати місто й за допомогою фільтрів визначитися з різними місцями для відвідування. У фільтрах можна вказати й бюджет, щоб сайт шукав такі пропозиції, які не перевищуватимуть його межі, – повідомляє 1NEWS.

Зазначається, що атракції в містах Touring Bird розбиває й за темами: наприклад, підбирає усі місця та події щодо місцевої їжі, мистецтва чи видатних історичних локацій.

За задумом творців, сайт має допомогти мандрівникам шукати, порівнювати та бронювати тури й квитки від різних компаній та провайдерів у найпопулярніших місцях світу.

Зараз на Touring Bird доступно 20 міст, серед яких Берлін, Прага, Амстердам, Барселона, Лондон, Мадрид, Париж, Рим та інші.

Керівник команди Touring Bird Лакс Пуджарі пояснив, що оптимальна тривалість подорожі для більшості людей становить від 3 до 8 днів. Водночас усі активні заняття й відвідування головних туристичних місць вони планують на перші дні, а наостанок подорожі залишають ті місця чи розваги, які потребують більшої уваги й занурення в них. “Ми хотіли побудувати “єдиний магазин”, який даватиме й те, і те”, – розповів Пуджарі.

Джерело: Укрінформ

Back to top button