Цікаве

5 способів боротьби зі старінням шкіри на обличчі

Зморшки на лобі з’являються внаслідок активного руху м’яза, тому нейротоксини, такі як ботокс, диспорт або ксеомін, є основним препаратом для вирішення проблеми, пише 1NEWS з посиланням на novyny.live.

Поява зморщок на лобі — процес неминучий для кожної людини, особливо для тих, хто має активну міміку. Якщо цього з вами ще не трапилося, то настане день, коли вранці ви помітите горизонтальні складки в місцях, де раніше шкіра була гладенькою. Але, щоб цього не сталося якомога довше – є деякі ефективні способи зробити зморшки на лобі непомітними.

Кращі поради передових дермато-косметологів.

  1. 1. Регулярно використовуйте сонцезахисні окуляри. Скло, яке захищає очі від UV-променів, зменшить навантаження на очі, а це, в свою чергу, не викликатиме бажання насуплюватися.
  2. Зволоження організму зсередини – запорука чистої та здорової шкіри. Натомість, зневоднення призводить до проявів передчасного старіння. Тож не забувайте пити достатню кількість чистої негазованої води – і дрібні зморшки вам не страшні.
  3. Вгамуйте пристрасть до солодкого та шоколаду. Окрім висипань, почервоніння, забитих пор та тьмяної шкіри не варто сподіватися на чудо. Воно не відбудеться, доки ви не відмовитеся від цукру.
  4. Не ігноруйте щоденний догляд за шкірою і вранці, і вдень. Зволожуючі креми та легкий масаж допоможуть відтермінувати появу принаймні нових зморщок, а старі – неглибокі, візуально зашліфуються.
  5. Якщо у вас є схильність до передчасного старіння і генетично на це вплинути неможливо – доведеться вдатися до салонних процедур та ін’єкцій. До таких належать: лазерне омолодження шкіри, ін’єкції зволожуючими препаратами та ботокс. Але не забувайте, якщо ви не доглядаєте за шкірою обличчя на регулярній основі чи дозволяєте заснути з тональним кремом – усі спроби будуть марні. Лише виконання простих перелічених правил стане запорукою молодого, красивого обличчя.

 

 

 

Back to top button