Цікаве

5 найвеселіших знаків Зодіаку

Є на світі люди, які змушують посміхатися і сміятися, незважаючи ні на що. Найбільше таких позитивних особистостей трапляється серед Дів, Овнів, Близнюків, Скорпіонів і Стрільців.

Для цих п’яти веселих знаків зодіаку гумор – мова і засіб вираження, зазначила головна редакторка і астрологиня Сьюзан Тейлор, передає 1News.

Діва

Один із найрозумніших знаків зодіаку. Тому Діва схильна до швидкого, дотепного і саркастично гумору. Її аналітичний склад розуму допомагає добре відчувати аудиторію. Однак через надмірно критичний характер Діва іноді занадто багато думає над жартом, від чого він виходить натягнутим.

Овен

Відмінно вміє жартувати. Згусток енергії і динамізму, тому гумор Овна спонтанний. Він обов’язково використовує виразну мову тіла, щоб доповнити жарт. Іноді його гумор може виходити за межі, але кожному в житті потрібен такий імпульсивний тип друга – особливо для вечірок!

Скорпіон

Його дотепний сарказм завжди викликає сміх. Скорпіон ставиться до гумору інакше, ніж Стрільці та Близнюки, але кінцевий результат той же. Цей знак зодіаку любить цинічні комедії, а сарказм – найсильніша зброя в його арсеналі.

Близнюки

Вони екстраверти, тому – одні з найвеселіших серед представників гороскопу. Їхня здатність адаптуватися до різних людей і навколишньої ситуації допомагає Близнюкам дізнатися, як розсмішити всіх присутніх. Тому найчастіше стають душею вечірки, вміло жартуючи.

Стрілець

Найвеселіший знак зодіаку. Стрілець чудово почувається, коли змушує інших сміятися. Завдяки своїй невимушеності й позитивному погляду на життя, він завжди прагне підняти настрій і змусити інших посміхнутися – навіть якщо вони намагаються залишатися серйозними. Вміє жартувати на будь-які теми.

 

Джерело: Astrofame

Back to top button