Цікаве

5 найпотрібніших побутових приладів: праска та інші гаджети, без яких українці не уявляють свого життя*

Українці розповіли, яку побутову техніку вважають найпотрібнішою і чому не уявляють життя без неї. До списку «маст хев» потрапили порохотяги, праски та інші функціональні прилади.

Топ пристроїв, які займають чільне місце в оселях жителів України, представлено нижче.

Праски
Завжди виглядати на всі сто та підтримувати порядок у квартирі або будинкові українцям допомагають функціональні праски з функцією відпарювання. Вони потрібні для прасування одягу, постільної білизни, штор та іншого домашнього текстилю.

Також за допомогою деяких різновидів прасок можна чистити меблі та навіть боротися з неприємними запахами.

Праски полегшують життя молодих матусь, любителів рукоділля та людей, які звикли самостійно доглядати за власним одягом. Також вони виручають під час подорожей. Наприклад, компактна праска Cecotec з легкістю поміщається навіть у невелику валізу.

Пилосмоки
Пристрої для боротьби з пилом і різними забрудненнями також роблять життя легшим. Особливо роботи-пилосмоки, які працюють майже без контролю з боку користувача. Вони самостійно прибирають навіть у важкодоступних місцях, не залишаючи жодних шансів бруду.

Також попитом в Україні користуються звичайні мережеві пилосмоки та вертикальні бездротові девайси.

Кухонні витяжки
Витяжка на кухні дозволяє відстрочити необхідність чергового ремонту принаймні на кілька років. Вона захищає кухонні меблі та техніку від жиру і забруднень. 

Крім того, завдяки її функціонуванню гідний вигляд довше зберігають шпалери, штори, рушники та предмети декору. На них не осідають рештки їжі, мікрочастинки жиру та продуктів горіння. 

Витяжки допомагають боротися з неприємними запахами, які спричиняють дискомфорт і вбираються в одяг і волосся людей.

Пральна машина
Ручне прання українці згадують як страшний сон. Вони вже давно звикли до використання потужних пральних машин з віджимом і функцією полоскання. 

Користувачі готові відмовитися від багатьох благ цивілізації. Але серед них точно немає «пралок».

Адже саме пральні машини дозволяють довше носити улюблений одяг, а також економити воду та дорогоцінний час.

Холодильник
Холодильник опинився у топі найпотрібнішої побутової техніки недаремно. Без нього тривалий час зберігати харчі майже нереально. Особливо у літній період, коли за вікном панує тридцятиградусна спека.

У тих користувачів, які звикли готувати самостійно, у рейтингу найкорисніших побутових пристроїв одне з чільних місць займає кухонна плита. А любителі сімейних посиденьок не готові відмовлятися від використання телевізорів.

*на правах реклами

Back to top button