Цікаве

3 причини додати в гардероб боді

Стилісти кожного сезону створюють спеціальні капсули з одягу. Їхній сенс полягає в універсальності — одяг можна комбінувати між собою та створювати максимально різні образи. Для капсульного гардероба поміж штанів і футболок гарно було б підібрати боді, яке довело свою практичність. На intertop.ua знаходять кращі моделі останніх колекцій на будь-який випадок.

Практичність та різноманіття образів

Боді ідеально підійде для дівчат, які в одязі цінують практичність. Вибір цього предмета гардероба настільки великий, що його можна використовувати в максимально різних образах:

  • з шортами, джинсами для походу на прогулянку;
  • з прямими штанами й великим піджаком в офіс;
  • з сукнею, якщо боді має довгі рукави.

Такий одяг представлено в спортивному, повсякденному та вечірньому стилях. На будь-який захід можна створити образ з боді.

Завжди охайний вигляд

Завдяки тому, що боді фіксується внизу, воно завжди сидить ідеально. Зазвичай футболки, сорочки або светри приходиться постійно поправляти, якщо ви їх заправляєте. Також при активних руках або звичайному потягуванні одяг також залишиться на місці, не оголивши живіт чи спину.

Ви можете завжди залишатися з охайним виглядом. Ще один «бонус» в скарбничку практичності.

Підходять всім типам фігури

Не варто вважати, що одяг некрасиво лягає на тілі. Важливіше тут не стільки форма, скільки матеріали одягу та додатковий декор. Особливості вибору:

  • для жінок з широкими плечима краще додатково обирати вільні на стегнах штани;
  • для дівчат з вузькими плечима підійдуть моделі з пишними рукавами або тонкими бретелями;
  • для жінок з нечітко виділеною талією можна обирати моделі на запах або з декоруванням посередині;
  • зайва вага ідеально ховається під щільною тканиною та акцентом на декольте.

Тож боді не буде псувати чи у негативному світі виставляти вашу фігуру. Навпаки — цей одяг допоможе замаскувати деякі недоліки та додати балансу в образ. Обирайте улюблений стиль та створюйте власний капсульний гардероб.

Back to top button