Світ

Замах на Трампа: у ФБР розповіли про сумніви слідчих

Замах на Трампа: у ФБР розповіли про сумніви слідчих

Фото: gettyimages

Трамп після поранення

Розслідування не впевнено, що вухо Трампа поранила куля чи осколок. Також є питання стосовно наміру нападника.

У Федерального бюро розслідувань США немає впевненості, що експрезидента Дональда Трампа під час мітингу поранила куля або осколок. Про це заявив глава ФБР Крістофер Рей під час слухання Юридичного комітету Палати представників Конгресу США, де розглядали замах на Трампа.

“Гадаю, стосовно експрезидента Трампа є певні сумніви, чи була це куля або осколок, який поцілив у його вухо. Зараз триває велика робота, ще багато чого треба зробити. Стрілець, можливо, вже мертвий, але розслідування ФБР – у самому розпалі”, – зазначив глава ФДР.

Рей також заявив, що не впевнений, чи хотів нападник нашкодити лише Трампу, чи й іншим людям, присутнім на мітингу, адже в чоловіка було 50 набоїв і він почав стріляти в людному місці.

Після слів Рея представник Демократичної партії Ден Голдман – член юридичного комітету Палати представників і колишній прокурор – написав, що варто переглянути офіційні медичні записи Трампа.

Нагадаємо, 13 липня на передвиборчому мітингу стався замах на Трампа. Експрезидент США дістав поранення, а один з учасників заходу загинув. Секретна служба інформувала, що стрілка 20-річного Томаса Меттью Крукса ліквідували.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + nineteen =

Back to top button