Світ

ЄС розширив санкції проти РФ

ЄС розширив санкції проти РФ

Фото: ТАСС

ЄС ввів санкції проти Трансконтейнера ??та ще п’яти фізосіб та компаній з РФ

У санкційні списки ввели російську транспортну компанію Трансконтейнер, а також п’ять фізичних та юридичних осіб з Росії.

Євросоюз 28 червня включив у списки санкцій російську транспортну компанію Трансконтейнер, а також п’ять фізичних та юридичних осіб з Росії у зв’язку з ситуацією в Україні. Про це повідомляється в Офіційному журналі ЄС.

Під санкції потрапив гендиректор Трансконтейнера ​​Михайло Концерєв. Також санкції ввели проти російської фірми з надання фінансових послуг ТОВ Тітул та її власника Дмитра Бєлоглазова. Крім того, у санкційних списках опинилися також АТ Іліадіс та Rasperia Trading Limited.

Як відомо, Трансконтейнер – найбільший у РФ оператор фітингових платформ. Парк контейнерів складає 141 тис. одиниць, фітингових платформ – близько 41 тис. одиниць. Компанія володіє 37 залізничними терміналами в Росії, ще трьома управляє у формі дочірніх та спільних підприємств.

Рада ЄС 24 червня затвердила 14-й пакет економічних та індивідуальних обмежувальних заходів у відповідь на російську агресію проти України. Новий пакет санкцій включає обмеження щодо 116 фізичних та юридичних осіб РФ.

Також повідомлялося, що парламентська асамблея Ради Європи уперше ухвалила окрему резолюцію, присвячену ролі санкцій у протидії агресивній війні РФ проти України. Рекомендується розширювати та посилювати як самі обмеження та сектори їх застосування, так і контроль над виконанням таких рішень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + twelve =

Back to top button