Цікаве

Як позбутися запаху в холодильнику: корисні поради

Відкрили холодильник, а звідти потягнуло так, що навіть пропав апетит брати продукти? Хоча ви нещодавно наводили порядки і протирали полички. Що робити в цьому випадку, і як можна виправити ситуацію, розповідає 1News.

Неприємний специфічний запах у холодильнику може з’явитися з різних причин – від застарілих продуктів до несправності в системі вентиляції агрегату. Не лякайтеся, його зовсім нескладно вивести навіть найпростішими народними засобами. Але не забудьте заодно ліквідувати джерело і при необхідності відремонтувати техніку.

  • Лайфхак 1. Оцет

 

Як позбутися запаху в холодильнику

Візьміть звичайний 9%-й оцет, розведіть наполовину з водою, рясно змочіть серветку і протріть стінки та полички холодильника. Запах незабаром піде, і можете заселяти полички продуктами.

  • Лайфхак 2. Сода
Як позбутися запаху в холодильнику

Розведіть соду в теплій воді і також протріть все всередині холодильника. Майте на увазі, що залишки соди прибрати складніше, ніж оцет, тому що на стінках можуть залишитися нерозчинені крупинки. Але засіб працює відмінно.

  • Лайфхак 3. Деревне вугілля

 

Як позбутися запаху в холодильнику

Цей народний засіб – чудовий адсорбент. У нього більш тривалий строк дії, але він також надійно усуває неприємний запах. Підійде як деревне, так і аптечне активоване вугілля. На блюдцях або на серветках розкладіть вугілля по поличках, щоб навколо нього циркулювало повітря. Через деякий час запах піде.

Джерело: Сьогодні

Back to top button