Світ

Wizz Air продовжив відтермінування рейсів на українському напрямку

Авіаперевізник Wizz Air продовжив відтермінування рейсів на українському напрямку до 15 червня у зв’язку з рішенням уряду продовжити період обмежень подорожей. Про це повідомила прес-служба компанії, передає 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Власникам квитків обіцяють 120% компенсації їхньої вартості у формі кредиту. Його можна використовувати протягом наступних 24 місяців для придбання послуг і товарів Wizz Air. Умовою такої опції є зазначення у бронюванні власника рахунку.

Також пасажири можуть відправити запит на 100% повернення грошей за квитки на скасовані рейси, однак дана процедура забере більше часу. Клієнти отримають окремого електронного листа з інформацією про необхідні кроки щодо здійснення переказу на банківський рахунок або банківську картку.

Пасажири, які здійснювали бронювання через туристичні агентства, а також через онлайн-туристичні агентства, повинні зв’язатися з компанією, в якій вони придбали квитки.

Пасажири, які бронювали квитки безпосередньо на wizzair.com або через мобільний додаток авіакомпанії, при зміні бронювань автоматично будуть проінформовані по електронній пошті.

Уряд України 20 травня ухвалив постанову №392, якою дозволив з 15 червня польоти літаків з пасажирами в регіонах зі сприятливою епідеміологічною ситуацією.

Нагадаємо, 24 квітня лоукост-авіаперевізник Wizz Air повідомив про призупинення виконання рейсів в/з України до 11 травня 2020 року включно у зв’язку із продовженням урядом карантину.

Back to top button