Світ

В університеті в центрі Праги сталася стрілянина, є загиблі й поранені

В університеті в центрі Праги сталася стрілянина, є загиблі й поранені

Фото: CTK/Simanek Vit

У центрі Праги стріляли в універистеті

Згодом з’явилося повідомлення, що стрільця нейтралізували. Повідомлялося також, що він покінчив життя самогубством після того, як застрелив трьох і поранив ще близько 20 людей.

У центрі Праги в університеті сталася стрілянина, є загиблі й поранені. Про це сьогодні, 21 грудня, повідомила поліції Чехії.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що інцидент стався на на філософському факультеті.

Як повідомили в поліції, студенти, які не змогли евакуюватися, забарикадувалися в аудиторіях та бібліотеці. На місце виїхали рятувальники, швидка допомога та майже вся поліція міста.

 

 Фото: Соцмережі

Згодом з’явилося повідомлення, що стрільця нейтралізували. Повідомлялося також, що він покінчив життя самогубством після того, як, за попередніми даними, застрелив трьох і поранив ще близько 20 людей.

ТГ-канал Mash пише, що стрільця звуть Давид Козак, він відкрив вогонь на четвертому поверсі будівлі філософського факультету Карлового університету.

 

“Деякі студенти, щоби врятуватися з-під вогню, вилазили з вікон і сиділи на карнизі – одна з дівчат не втрималася і впала. Це четверта жертва нападу. За попередніми даними, коли на місце приїхали десятки поліцейських машин, Козак застрелився”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що внаслідок збройного нападу на готель Salvatierreв Мексиці загинули щонайменше 12 людей. У цей час на території готелю проходив концерт, виступав місцевий гурт. Під час виступу туди заїхала компанія чоловіків і відкрила вогонь по людях.

В Ірані під час стрілянини загинули 11 поліцейських, є поранені

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button