Світ

В РФ жінка зарізала чотирьох людей і змусила підлітків змивати кров


Росіянка вночі розпивала алкогольні напої разом зі своїми майбутніми жертвами, зазначає Слідчий комітет Кузбасу.

Росіянка зарізала чотирьох товаришів по чарці та погрозами змусила підлітків допомогти їй приховати сліди злочину. Інцидент стався в місті Березівський в середу, 28 червня. Про це повідомляє російське видання Новости Кемерово з посиланням на слідчий комітет Кузбасу.

Зокрема, там повідомили, що на місці пригоди працювала слідчо-криміналістична група. Під час оперативних заходів вдалося виявити та затримати підозрювану 52-річну городянку.

“За версією слідства, 28 червня 2023 року підозрювана розпивала спиртне у гостях у знайомих. У нічний час жінка по черзі заподіяла ножові поранення 34- і 40-річній жінкам, 40- і 46-річному чоловікам, які перебували в будинку. Від отриманих ушкоджень потерпілі померли на місці”, – пояснили у слідчому комітеті Кузбасу.

Після вбивства жінка погрожувала ножем та змусила підлітків, які були в будинку, змити слідів крові, винести мобільні телефони та телевізор.

Дорогою до будинку підозрюваної підлітки змогли втекти і повідомити про те, що сталося, вчителям, які звернулися до поліції.

Нині вирішуються питання про оголошення звинувачення та обрання запобіжного заходу підозрюваній. 

Нагадаємо, американський суд визнав винною 28-річну жительку Міннесоти Джуліссу Талер у холоднокровному вбивстві свого шестирічного сина.

Творець вакцини Супутник V став жертвою гея-повії – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button