Світ

В РФ поховали як “героя” окупанта, що вбив людину з інвалідністю

В РФ поховали як героя окупанта, що вбив людину з інвалідністю

Фото: E1.RU

Росіянин загинув 2 липня під час артилерійського обстрілу

Засуджений за вбивство росіянин у червні 2023 року захотів піти добровольцем на війну, проте “повоював” він тільки до 2 липня.

Російського солдата, який у 2018 році до смерті побив юнака з інвалідністю, поховали з почестями на Уралі в РФ. Про це повідомило місцеве видання e1.ru у вівторок, 22 серпня.

ЗМІ зазначає,  що тоді ще 14-річний Олександр Кашников разом з друзями побив до смерті 20-річного Дмитра Рудакова. Свої знущання агресори зняли на відео. Тіло вбитого вони кинули біля гаражів. Кашникова засудили до 8,5 років ув’язнення.

Проте, в червні 2023 року засуджений вирішив піти добровольцем на війну в Україні. Однак вже 2 липня він загинув під час артилерійського обстрілу.

ЗМІ додає, що у міському парку Перемоги його “провели в останню дорогу з військовими почестями”.

“Він загинув як захисник, як герой, і його ім’я поряд з іменами інших захисників нашої країни буде увічнено на Меморіалі трудової доблесті і трудової слави Березовського”, – переконував на церемонії прощання заступник голови міста Березовського Олександр Коргуль.

Нагадаємо, в Карелії амністований зек-“вагнерівець”, який повернувся з війни в Україні, разом із другом убив шістьох людей. 

З позивними “Вовчиця”: росіяни набирають до армії жінок із колоній

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button