Світ

В РДК заявили про завершення гарячої фази протистояння на території РФ


Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) завершили гарячу фазу операції на території Росії. Про це у неділю, 7 квітня, йдеться у заяві Російського добровольчого корпусу в Telegram-каналі.

“Гаряча фаза обмеженої військової операції добігла кінця, і хоча наші групи ДРГ і сплячі осередки залишаються в регіоні, прийшов час вшанувати пам’ять наших загиблих бійців”, – заявили в РДК.

Зокрема, у боях з російською армією загинули бійці РДК на псевдо “Терен”, “Вольф”, “Башмак” та “Толян”.

Вказується, що окрім участі в рейді на територію РФ, “Терен” був учасником операції з утримання “дороги життя” на авдіївському напрямку.

У РДК наголосили, що закінчення “гарячої фази” їхнього рейду не означає, що путінські солдати на території держави-агресорки можуть зітхнути з полегшенням.

У березні Російський добровольчий корпус спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль кілька населених пунктів, зокрема, у Бєлгородській та Курській областях.

Бої на території РФ супроводжувалися ударами по Бєлгороду. Як заявляли добровольці наприкінці березня, тільки в межах Бєлгорода з початку операції було знищено 452 кремлівських найманців, ще 784 – поранено.

Нагадаємо, російська ФСБ заявила про “затримання в Москві сімох послідовників Російського добровольчого корпусу”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button