Світ

В Австралії чоловік без страховки заліз на 163-метровий хмарочос

В Австралії чоловік без страховки заліз на 163-метровий хмарочос

Фото: Скріншот

Ентоні Андольфо піднявся на 163-метрову будівлю Avani без страхувального спорядження

Француза було засуджено до семи днів ув’язнення після того, як забрався на хмарочос без будь-якого захисного спорядження.

Магістральний суд Мельбурна позбавив волі на сім днів громадянина Франції, який без страхувального спорядження виліз на хмарочос. Про це повідомляє The Guardian.

Відомо, що інцидент стався 6 лютого. Тоді 30-річний Ентоні Андольфо виліз на балкон дев’ятого поверху будівлі Avani (заввишки 163 м) у Мельбурні близько 7:50 ранку і почав підйом без жодних мотузок, ременів чи іншого страхувального спорядження. Він піднявся на дах 55-поверхового будинку, де його зустріли поліція, пожежники і медики.

Андольфо вже відбув свій термін, перебуваючи під вартою у в’язниці Порт-Філліп.

Що ж стосується його друга 25-річного Уго Фролінгера, який знімав 26-хвилинний підйом за допомогою дрона, був засуджений минулого тижня і оштрафований на $3 000 за свою роль в інциденті.

Адвокат Андольфо Майкл Хараламбус заявив суду, що його клієнт не шукає слави чи більшої кількості підписників у соціальних мережах.

Він розповів, що Андольфо, який має досвід підйому на будинки в інших країнах, зняв своє сходження на відео, щоб проаналізувати свою техніку і поділитися нею з іншими альпіністами.

Втім, світовий суддя Джонатан Клештадт відкинув твердження про те, що Андольфо не шукав слави, заявивши, що 30-річний чоловік явно прагнув чогось більшого, ніж просто кайф від адреналіну.

Раніше повідомлялося, що Джаред Лето на честь старту світового туру 30 Seconds To Mars видерся на Empire State Building.

У Сеулі чоловік без спорядження заліз на 72 поверх

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button