Світ

Удар по складу пального у РФ: з’явилися фото

Удар по складу пального у РФ: з явилися фото

Фото: скріншот

Наслідки удару по складу пального у РФ

Вогонь зачепив щонайменше чотири резервуари з тридцяти двох. Пожежу загасили менше, ніж за день.

Принаймні чотири резервуари для зберігання пального горіли у ніч на 3 серпня на російському складі паливно-мастильних матеріалів комбінату Атлас після атаки дронів ГУР. Про це свідчать супутникові знімки, опубліковані Радіо Свобода.

Зокрема на знімку, який був зроблений супутником PlanetLabs, видно, що пожежа зачепила щонайменше чотири резервуари з паливом. Видання зазначає, що загасити пожежу, у порівнянні з подібними ударами, вдалося менш ніж за день.

За даними видання, це сховище нафти у 2019-2020 роках повністю реконструювали. У 2020-му в рамках військових навчань Кавказ тут провели показове тренування “з видачі нафтопродуктів для потреб армії РФ”.

Нагадаємо, минулої ночі українські спецслужби вразили склади з пальним в Ростовській і Бєлгородській областях Росії. Зокрема під удар потрапив склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату Атлас Управління Федеральної агенції державних резервів РФ в Ростовській області та  нафтобазу Губкінська в Бєлгородській області.

Також Сили оборони атакували військовий аеродром Морозовськ у Ростовській області. На об’єкті відбулась потужна детонація.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 4 =

Back to top button