Світ

Удар по Курдистану: ЗМІ дізналися про наслідки

Удар по Курдистану: ЗМІ дізналися про наслідки

Фото: Скріншот

Атака по Курдистану

Будівля американського посольства, поблизу якого впала одна з ракет, не було пошкоджене. При цьому ракети впали на будинки курдських чиновників та бізнесменів.

Ракетні удари Ірану по Ербілю в іракському Курдистані не зачепили американські об’єкти. Про це у ніч проти вівторка, 16 січня, повідомляє Reuters із посиланням на американських чиновників.

При цьому атаки призвели до загибелі чотирьох людей, поранення кількох і призупинення повітряного руху.

Джерела безпеки Іраку повідомили, що одна ракета впала на будинок високопоставленого чиновника курдської розвідки, а інша – на курдський розвідувальний центр. За словами джерел, три ракети врізалися в будинок відомого курдського бізнесмена, убивши його.

Унаслідок ударів Ірану четверо людей загинули. Кілька поранених цивільних були доставлені в місцеву лікарню, повідомили два медичних джерела.

Як повідомлялося, цієї ночі Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії.

Нагадаємо, посольство США у столиці Іраку Багдаді 8 грудня 2023 року обстріляли ракетами. Жертв не було. Повідомлялося, що є ознаки того, що удар був завданий бойовиками, пов’язаними з Іраном.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button