Світ

Убивство юнака під Парижем: для сім’ї поліцейського зібрали €1 млн

Убивство юнака під Парижем: для сім ї поліцейського зібрали €1 млн

Фото: AFP

Початкова мета збору складала 50 тисяч євро

Сім’ї правоохоронця, що застрелив під час погоні підлітка в Нантері, зібрали понад один мільйон євро.

Користувачі Інтернету зібрали на онлайн-платформі зі збору пожертв понад один мільйон євро для сім’ї поліцейського, що застрелив під час автомобільної погоні підлітка в паризькому передмісті Нантер. Про це повідомив французький телеканал BFM.

ЗМІ зазначє, що пожертву на сайті Gofundme зробили понад 55,5 тис. осіб. Початкова мета складала 50 тисяч євро. Однак тепер зібрана сума становить 1,1 млн євро.

Водночас на сторінці збору пожертв для матері застреленого поліцейським підлітка на сайті Leetchi інтернет-користувачі зібрали 223 тисячі євро. У цій акції взяли участь понад 11 тис. осіб.

Нагадаємо, заворушення у Франції спровокувала смерть 17-річного хлопця-водія на ім’я Наель (Ноель або Нахель у різних перекладах), якого поліція застрелила під час дорожнього контролю неподалік Парижа.

Також ми пояснювали, що в неспокої Європи зацікавлена країна-агресорка Росія. Співробітниця російської пропаганди Наталья Ос у своєму Telegramпрямо пише про те, що треба розпалювати у Франції громадянську війну.

Росія, яка намагається компенсувати втрату відносин із Заходом поширенням впливу на Глобальному Півдні, може почати “розганяти” у Франції проблеми сегрегації та національних меншин, зазначають аналітики.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button