Світ

У Вірменії заявили про поглиблення відносин зі США

У Вірменії заявили про поглиблення відносин зі США

Фото: Міноборони Вірменії

В Єревані прокоментували військові навчання США та Вірменії

Спільні військові навчання двох країн є результатом зближення двох країн, заявили у Єревані, додавши, що прагнуть покращити відносини із США у всіх сферах.

Вірменія поглиблює відносини зі США, а проведення на її території вірмено-американських військових навчань є результатом цього. З такою заявою у четвер, 7 вересня, виступив глава постійної комісії вірменського парламенту із зовнішніх відносин Саркіс Ханданя, повідомляють росЗМІ.

“Рішення про проведення навчань із США – це суверенне рішення Вірменії. Я розумію, що різні сторони можуть мати стурбованість і висловлювати невдоволення. Прийняте рішення є також реакцією і результатом вірмено-американських відносин, що поглиблюються”, – сказав Ханданян журналістам.

За його словами, Вірменія прагне покращити відносини із США у всіх сферах.

Ханданян зазначив, що навчання спрямовані на покращення вірмено-американської взаємодії у міжнародних миротворчих місіях.

Раніше у середу стало відомо, що у Вірменії у вересні пройдуть спільні з американцями навчання Партнер Орел-2023 (Eagle Partner-2023). Вони відбудуться на базі навчального центру миротворчої бригади Міноборони Вірменії Зар. У Кремлі заявили, що така новина викликає настороженість.

Неправильна ставка. Як Вірменія розчарувалась в РФ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button