Світ

У центрі Москви керівник інституту намагався спалити себе

У центрі Москви керівник інституту намагався спалити себе

Фото: ТГ-канал BAZA

Керівник науково-дослідного інституту намагався спалити себе на Червоній площі

74-річний Володимир Арсеньєв підійшов до Мавзолею, облив себе горючою рідиною та підпалив. Очевидці змогли швидко загасити вогонь і чоловік отримав лише легкі опіки.

На Красній площі у Москві керівник науково-дослідного інституту намагався спалити себе через зрив держоборонзамовлення. Про це повідомив ТГ-канал BAZA.

Зазначається, що 74-річний Володимир Арсеньєв підійшов до Мавзолею, облив себе горючою рідиною та підпалив. Очевидці змогли швидко загасити вогонь і чоловік отримав лише легкі опіки.

Як повідомляється, Арсеньєв працював директором підприємства ЦНДІ Хвиля, яке підприємство спеціалізується на розробці та виготовленні комплектуючого для радіостанцій сухопутних військ, авіації та ВМФ.

Нещодавно Арсеньєв написав заяву в СК, де повідомив, що підприємство навмисне банкрутують і не дають йому виконати держоборонзамовлення. За його версією, “знищенням” ЦНДІ Хвиля займався майор Міноборони РФ та колишній співробітник підприємства, а нині військовий пенсіонер. За словами директора, наприкінці вересня 23-го року, коли ЦНДІ Хвиля відвантажило замовлення для Міноборони, ціна на їхній виріб якимось чином впала вдвічі: було 10 087 рублів без ПДВ, а стало 4 599 рублів. В умовах такої ціни підприємство працювати не може і скоро збанкрутує.

Зазначається, що Арсеньєв писав не тільки до СК, а й до самого Міноборони, ФСБ та інших відомств. Ситуація поки що ніяк не вирішилася, і тому чоловік зважився на самоспалення.

 На Червоній площі керівник науково-дослідного інституту намагався спалити себе. Фото: соцмережі

Нагадаємо, жінка вчинила спробу самоспалення перед будівлею суду в місті Рокитне, що у Білоцерківському районі Київської області.

Раніше у Львові під будинком міської ради чоловік облив себе бензином та погрожував зробити самоспалення. Чоловік мав претензії до правоохоронної системи та вироків судів, які щодо нього приймалися. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + 17 =

Back to top button