Світ

У Таїланді сотні мавп влаштували розбірки

У Таїланді сотні мавп влаштували розбірки

Фото: Скріншот

У Таїланді сотні мавп влаштували розбірки на дорозі

Зі зникненням потоку туристів перед міськими мавпами постало гостре питання про добування собі прожитку.

Дві зграї вирішили з’ясувати, кому дістанеться частина міста Лопбурі у Таїланді. Мавпи зчепилися прямо на перехресті навпроти храму Пхра Кан, влаштувавши при цьому пробку для автомобілістів. Відповідні кадри опубліковані в мережі.

Тварини не звертали уваги на машини та окрики людей, які сигналили. Стінка на стінку, нерви напружені до краю, емоції зашкалюють. Одна банда вирішила показати інший хто справжні господарі міста Лопбурі. Так міг би починатися непоганий бойовик для гангстерів.

Лопбурі недарма називають містом мавп. Але якщо до пандемії ці милі звірята були однією з місцевих визначних пам’яток і захоплювали туристів, то зараз це справжня проблема для міста. Місцеві жителі давно звикли, що мавпи часто влаштовують дрібні сутички друг з одним. Але цього разу масштаби мавпових розбірок вражають.

Зі зникненням потоку туристів перед міськими мавпами постало гостре питання про добування собі прожитку. Звірятка звикли, що їх годували люди, але тепер ситуація склалася не на користь волохатих. Нині виживають найсильніші.

Втім, мавпи розбирання почалися ще минулого року. Тоді було порушено тему необхідність догляду за тваринами під час пандемії. Але далі розмов справа не пішла, а мавпи в очікуванні туристів продовжують тероризувати місто.

Нагадаємо, раніше по Харкову гуляла мавпа, яка втекла із зоопарку.

Мавпа зняла “непристойне” селфі на камеру туристів

 

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button