Світ

У США чоловік відкрив стрілянину в лікарні: четверо вбитих

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: twitter.com/EmobileApps1

Внаслідок стрілянини в США четверо загиблих

Нападник був чорношкірим чоловіком віком від 35 до 40 років. Він наклав на себе руки.


 

В американському місті Талса, штат Оклахома, сталася стрілянина у будівлі на території лікарні Святого Франциска. Загинули п’ятеро людей, включаючи стрілка. Про це в ніч на четвер, 2 червня, повідомила поліція міста.


 


“Ми можемо підтвердити, що четверо людей загинули, включаючи того, хто стріляв, внаслідок ситуації зі стріляниною на території лікарні Святого Франциска”, – інформували правоохоронці, але пізніше повідомили про смерть ще однієї людини.


 


За даними правоохоронців, нападник був чорношкірим чоловіком віком від 35 до 40 років. Його особа встановлюється. При собі зловмисник мав гвинтівку та пістолет.


 


Місцеві ЗМІ уточнюють, що інцидент стався близько 17:00 за місцевим часом (01:00 за Києвом), кілька людей зазнали поранень. Їхній стан поки що невідомий. Зазначається, що винуватець стрілянини наклав на себе руки.


 

Нагадаємо, 24 травня у початковій школі міста Робб штату Техас 18-річний учень Сальвадор Рамос застрелив 21 особу – 19 дітей та двох дорослих. Сам він був убитий під час стрілянини з поліцією.


 


 


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button