Світ

У Росії вперше визнали втрати через рейд РДК до Бєлгородської області

У Росії вперше визнали втрати через рейд РДК до Бєлгородської області

Фото: t.me/VVGLADKOV

Бійці РДК 4 червня увійшли до передмістя Шебекіна

У Псковській області тривають прощання з загиблими під час події на Бєлгородщині. Загинули щонайменше 14 російських військових.

 

У Росії вперше озвучили втрати під час заходу Російського добровольчого корпусу (РДК) у Шебекіно Білгородської області 4 червня. Губернатор Псковської області Михайло Ведерніков повідомив у Telegram про 14 загиблих військових.

 

“Ще одна важка подія, про яку треба сказати, це прощання з військовослужбовцями з Великих Лук, Псоквського, Великолузького, Новосокольницького, Пустошинського та Опочецького районів. Вони загинули на початку місяця при атаці ДРГ на Білгородську область. На цей час нам відомо про як мінімум 14 загиблих”, – написав він.
 

Ведерніков також розповів, що ще десять російських військовослужбовців опинилися в полоні під час рейду. Трьох бранців, за його словами, вже вдалось обміняти.

Нагадаємо, 4 червня російські повстанці заявили, що зайшли до передмістя Шебекіно Бєлгородської області. Пізніше легіон Свобода Росії й Російський добровольчий корпус запропонували губернатору Бєлгородської області В’ячеславу Гладкову провести переговори в обмін на двох російських полонених.

Очільник регіону відмовився приїжджати до РДК для обміну полоненими. Повстанці заявили, що передадуть їх в обмінний фонд України. 

11 червня в РДК заявили, що передали РФ російських військовополонених, які склали зброю в районі Нової Таволжанки у Шебекінському районі. При цьому один з полонених висловив бажання перейти до РДК.

Російські добровольці показали кадри ліквідації полковника ЗС РФ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button