Світ

У російському Примор’ї вирують пожежі: зафіксовано палаючий вихор

У російському Примор ї вирують пожежі: зафіксовано палаючий вихор

Фото: Скриншот відео

Площа природних пожеж на півдні Примор’я за добу зросла з 3,8 тисяч гектарів до 4,9 тисяч гектарів

Займання в Хасанському районі сталося через підпал сухої трави, саме тут зафіксовано “вогняне торнадо”.

Південь Примор’я охоплено пожежами через загоряння сухої трави, вогонь підходить до Владивостока. У 19 муніципальних районах регіону запроваджено протипожежний режим. Про це повідомляють російські ЗМІ в понеділок, 4 березня.

Минулими вихідними великі природні пожежі зафіксували в Хасанському окрузі на півдні Примор’я. Влада в неділю повідомляла, що площа двох спалахів за добу зросла з 363 до близько 3,8 тисячі гектарів, вогонь палає поряд із населеними пунктами. В окрузі запровадили особливий протипожежний режим. На ранок понеділка угруповання рятувальників у районі збільшили до 300 людей.

Площа природних пожеж на півдні Примор’я за добу зросла з 3,8 тисяч гектарів до 4,9 тисяч гектарів. Постраждав і національний парк Земля леопардів – там локалізували вогонь на 100 гектарах. Стихійне лихо дійшло до села Андріївка. Однак тваринам небезпека не загрожує.

Займання в Хасанському районі сталося через підпал сухої трави. Полум’я через вітер перетворилося на палаючий вихор. Це зняли на відео жителі села Провалове. Пожежу загасили, вогонь не встиг добратися до жител. 

Як ми вже писали, 8 січня у Невському районі Санкт-Петербурга загорівся ангар з з поліетиленом та картонною упаковкою. Площа займання становила 4 тис. кв. м.

Крім того, в новорічну ніч на заході Москви сталася сильна пожежа – спалахнув ангар із дизельним паливом на площі близько 1000 квадратів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button