Світ

У РФ заявили, що знову “мстилися” за міст у Криму

У РФ заявили, що знову мстилися за міст у Криму

Фото: ДСНС

Місце російського удару у Одесі

Удари наносились “високоточною зброєю” по об’єктах, де нібито були цехи виробництва і місця зберігання безекіпажних катерів, стверджують у Москві.

Удари по Одесі та Миколаєву у ніч 20 липня, внаслідок яких загинули мирні люди, були помстою за пошкодження Кримського мосту. З такою заявою виступив речник міноборони РФ генерал-лейтенант Ігор Конашенков на брифінгу у четвер, 20 липня.

“Вночі Збройні Сили Російської Федерації продовжили нанесення ударів відплати високоточною зброєю морського і повітряного базування по цехах виробництва і місцях зберігання безекіпажних катерів у районах Одеси та Іллічівська Одеської області”, – озвучив він російську врсію подій.

Також Конашенков стверджує, що в районі Миколаєва нібито знищили об’єкти паливної інфраструктури та склади боєприпасів ЗСУ.

“Мета удару досягнута. Усі визначені об’єкти вражені”, – відрапортував він.

Нагадаємо, вночі 20 липня росіяни атакували Одесу та Миколаїв, випустивши 19 крилатих ракет і 19 дронів-камікадзе. У кожному з міст загинуло по одній люині, багато постраждалих. Сили ППО знищила 18 повітряних цілей.

Два дні тому у Росії теж заявляли про “удар відплати” по Україні.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button