Світ

У РФ власник похоронної контори закликав чоловіків не тікати з Курщини

У РФ власник похоронної контори закликав чоловіків не тікати з Курщини

Фото: скріншот

Власник похоронної контори закликав росіян не тікати від війни

Чоловік вдягнув військову форму і записав відео, у якому закликав чоловіків з Курської області взяти зброю в руки, а не тікати від обстрілів. Однак, як з’ясувалося, він – бізнесмен, що заробляє на смерті військових.

Автором відео, на якому нібито російський військовий критикує чоловіків-жителів Курська, які їдуть з-під обстрілу, виявився власник похоронної фірми. Про це у понеділок, 19 серпня, повідомило видання Агентсво.Новости.

Відео, на якому чоловік у військовій формі жорстко критикував втікачів і закликав їх взяти зброю і захищати своє місто, з’явилося у російському сегменті соцмереж у неділю і викликало резонанс.

Журналісти встановили особу “військового”. Ним виявився Кирило Суворов – директор гранітної майстерні із Санкт-Петербурга, яка виготовляє пам’ятники для надгробків та допомагає ховати загиблих військових.

На сайті майстерні Суворова вказано, що компанія крім виготовлення пам’ятників та надгробків, також пропонує послуги кремації, поховання та доставки “вантажу 200”. Майстерня обіцяє родичам загиблих військових РФ допомогти з підготовкою паперів, супроводом покійного та купівлею квитків на будь-який вид транспорту.

Журналісти додзвонилося до Суворова. Він повторив, що вважає неправильною ситуацію, коли чоловіки-жителі Курської області виїжджають із зони бойових дій. Сам він зізнався, що зараз їздить на “СВО” лише з гумдопомогою. На запитання, чи збирається сам поїхати на війну, Суворов відмовився відповідати.

 

Нагадаємо, у понеділок президент Володимир Зеленський заявив, що українські війська контролюють вже понад 1250 квадратних кілометрів території та 92 населених пункти у Курській області. 

ССО показали відео зі знищенням ворога на Курщині

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 5 =

Back to top button