Світ

У РФ перекинулася вантажівка, яка везла ракетний комплекс “Панцир-С”

У Російській Федерації на об’їзній дорозі в районі Владивостока перекинулася вантажівка “КамАЗ”, на якій було встановлено зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С”, інформує 1NEWS з посиланням на місцевий інформпортал «Прима Медіа».

«У Владивостоці на об’їзній трасі перекинувся самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) наземного і морського базування. Дорогу в бік Седанки повністю блоковано в районі бухти Патрокл, утворився значний затор. Спецтехніка рухалася з вулиці Катерної в бік Седанки. За попередньою інформацією, водій КамАЗа не впорався з керуванням, і транспортний засіб завалився на бік. В аварії постраждала одна людина, її доставлено до лікарні», – йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП повністю перекрито рух з боку вулиці Катерної і острова Російський. Зараз на місці працюють військові та співробітники ГІБДР. Про це повідомляє Державтоінспекція РФ (ГІБДР).

У прес-службі ТОФ (Тихоокеанського флоту ВМФ РФ) підтвердили, що машиною, яка перевернулася, є ЗРГК “Панцир-С”.

За відкритими даними відомих контрактів, ціна одного ЗРГК “Панцир-С1” при експортних поставках складає від 13,15 до 14,67 мільйонів доларів США.

“Панцир-С” – ракетно-гарматний комплекс наземного і морського базування. Він призначений для захисту малорозмірних об’єктів від засобів повітряного нападу. Також комплекс може здійснювати захист від наземних і надводних загроз.

 

 

 

 

One Comment

Back to top button