Світ

У РФ ліквідували в’язнів, які захопили колонію, заручників звільнено

У РФ ліквідували в язнів, які захопили колонію, заручників звільнено

Фото: Соцмережі

Під час штурму 23-річний уродженець Таджикистану намагався підірвати себе за допомогою “жилета смертника”

Під час штурму 23-річний уродженець Таджикистану Рустамчон Наврузі намагався підірвати себе за допомогою “жилета смертника”. Але система не спрацювала.

У російському місті Суровікіно спецназ завершив штурм в колонії №19, яку захопили в’язні, що звинувачувалися у терактах і причетності до ІДІЛ. Одного засудженого вбито, двох поранено. Всі заручники звільнені. Про це повідомляють росЗМІ та ТГ-канали.

Зазначається, що штурм тривав півгодини. Операція розпочалася о 16:00, і завершилася о 16:30.

Під час штурму 23-річний уродженець Таджикистану Рустамчон Наврузі намагався підірвати себе за допомогою “жилета смертника”. Але система не спрацювала. Спецназ встиг ліквідувати його.

Терористів вбили у перші хвилини штурму. По них відпрацювали снайпери СОБР Росгвардії. Після цього на територію колонії увійшов спецназ ФСВП, звільнив заручників та зачистив територію.

Раніше повідомлялося, що у російському місті Суровікіно четверо в’язнів захопили виправну колонію №19. Вбито щонайменше троє правоохоронців, є поранені і заручники. 

Нагадаємо, схожий випадок стався у червні в СІЗО Ростова. Тоді шестеро злочинців захопили в заручники двох правоохоронців. Вони заявили, що є членами ІДІЛ. Під час штурму нападників ліквідували. Заручники не постраждали.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 20 =

Back to top button