Світ

У РФ дитину назвали Росія-Святосія-Святоросія

У РФ дитину назвали Росія-Святосія-Святоросія

Фото: pixabay.com

У Набережних Челнах (Росія) дівчинку назвали незвичайним ім’ям

Потрійне ім’я їй дав батько – Володимир Сухов, це його 14-та дитина, старшого сина він назвав Природа.

Сім’я з Набережних Челнів (Росія) назвала свою новонароджену доньку Росія-Святосія-Святоросія. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Камського дитячого медичного центру.

За словами батька, Володимира Сухова, це його 14-та дитина і кожна з них має свою історію імені, пов’язану з предками і батьківщиною, додавши, що молодшу доньку він вирішив назвати саме так через любов до країни, а не через політичні міркування.

“Чому Росія? Тому що нарешті я відчув, що я живу в країні, яка чудова, прекрасна. Ми знали, що до Володимира Володимировича була інша країна. Зараз прийшла чудова людина і почала допомагати нам, допомагати людям. Ми зараз із гордістю назвали нашу дочку Росія. Росія Володимирівна, за збігом із Володимиром Володимировичем. Це не політичний момент, це певний збіг. Росія – це основне ім’я, Святосія – священна свята сила Росії, святе сяйво Росії. А Святоросія це доповнення, так вийшло”, – розповів чоловік.

При цьому він зазначив, що коли його донька підросте, то сама вибере, з яким ім’ям піде по життю.

Що стосується мами, то у неї теж незвичайне ім’я – Родушка, а старшу дитину звуть Природа.

Раніше повідомлялося, що міністерство юстиції України представило список популярних імен, а також рідкісних та незвичайних, якими батьки називали дітей у другому півріччі 2022 року.

В Україні спрощено процедуру зміни імені

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button