Події

Президент України Володимир Зеленський привітав працівників ДСНС із прийдешн…

Президент України Володимир Зеленський привітав працівників ДСНС із прийдешнім професійним святом і взяв участь у нагородженні лауреатів Всеукраїнської акції «Герой – рятувальник року».

Глава держави подякував працівникам ДСНС за підтримку життєдіяльності всього українського суспільства, міст і сіл в умовах війни, яку розпочала Росія.

????«Ліквідація наслідків російських обстрілів, гасіння пожеж, порятунок людей з-під завалів, розмінування нашої української землі, знищення російських боєприпасів, доправлення гуманітарної допомоги на деокуповану територію, відновлення критичної інфраструктури та мереж – усе це ви. Все це для ДСНС України – повсякденність», – сказав Володимир Зеленський.

Президент вручив працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій ордени «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів.

У присутності Глави держави також відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой – рятувальник року». Відзнака присуджена українцям, які виявили мужність і героїзм під час порятунку людських життів в умовах повномасштабного російського вторгнення. Цього року лауреатами Акції стали 7 героїв з різних куточків України.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button