Світ

У РФ аварійно сів літак із сотнями пасажирів – соцмережі

У РФ аварійно сів літак із сотнями пасажирів - соцмережі

У РФ літак здійснив аварійну посадку

На борту літака Boeing 777, що летів з Москви, знаходилося 422 особи. Проблеми виникли через неполадки із шасі.

У Южно-Сахалінську здійснив аварійну посадку Boeing 777 Аерофлоту, який летів із Москви. Про це у ніч проти п’ятниці, 1 грудня, повідомляють російські Telegram-канали.

Зазначається, що причиною стали проблеми із шасі.

На борту рейсу Аерофлоту SU-1744, що летів з Москви, знаходилося 422 особи, в аеропорту Хомутово на момент посадки його зустрічали всі екстрені служби.

За даними Telegram-каналів, попри неполадки, лайнер зміг успішно приземлитися. Зворотний рейс із Південно-Сахалінська до Москви після аварійної посадки перенесли на п’ять годин пізніше, адже у літаку треба замінити шасі.

 

 

Раніше ГУР вдалося вдалося отримати секретні документи, які свідчать про авіаколапс РФ через санкції. Документи свідчать, що у 2023 році в росавіцації різко зросла кількість авіапригод та випадків технічних несправностей. Росія має серйозні труднощі з обслуговуванням бортів із великим нальотом та гострий дефіцит запчастин, через що на “донорство” пустили понад 35% літаків. Найбільш проблемними місцями російської авіації залишаються двигуни та шасі.

Нагадаємо, у вересні у Новосибірській області Росії пасажирський літак Airbus A320 зі 165 людьми на борту екстрено сів на полі. За попередніми даними, у судна відмовила гідросистема.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button