Світ

У РФ 19-річного хлопця засудили за “мінування” майже 900 об’єктів

У РФ 19-річного хлопця засудили за мінування майже 900 об єктів

Фото: pixabay.com (ілюстративне фото)

Росіянин отримав 2,5 роки за “мінування” майже 900 об’єктів у РФ та Білорусії

Хлопець розсилав анонімні повідомлення про загрози вибуху в Росії і Білорусі. Також з нього стягнуть заподіяну матеріальну шкоду у розмірі 2,5 млн рублів.

У Росії 19-річного уродженця Омська засудили до 2,5 років позбавлення волі за масове розсилання в 2021 році анонімних повідомлень про загрози вибуху в РФ і Білорусі. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на ФСБ.

Також з хлопця стягнуть заподіяну матеріальну шкоду у розмірі 2,5 млн рублів.

Фігуранта визнали винним у свідомо неправдивому повідомленні про акт тероризму. Засуджений розсилав повідомлення про загрозу вибуху на об’єктах освіти, охорони здоров’я, органів влади та управління, соціальної та транспортної інфраструктури. Йдеться про 395 об’єктів 37 регіонів Росії, а також 450 об’єктів в Білорусі.

Нагадаємо, суд російського міста Санкт-Петербург засудив художницю Олександру Скочиленко до семи років колонії загального режиму за звинуваченням у так званому “поширенні неправдивої інформації про ЗС РФ”. Мова про справу з розповсюдження стікерів проти війни в Україні.

Також повідомлялося, що у РФ засудили жителя Чувашії “за підготовку до теракту”. Чоловік нібито був прихильником української організації і “готував підпал” адміністративної будівлі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button