Світ

У Підмосков’ї двічі за добу намагалися підпалити військкомат

У Підмосков ї двічі за добу намагалися підпалити військкомат

Фото: Кадр із відео

Чергова спроба підпалу військкомату в Росії

У Подольську 53-річна жінка підійшла до вікна військового комісаріату й кинула пляшку із запальною сумішшю. Через кілька годин у той же військкомат кинув коктейль Молотова чоловік.

У Росії, в підмосковному місті Подольськ двічі за добу намагалися підпалити військкомат , повідомляють російські пабліки і ЗМІ.

Спочатку спробу здійснила жінка.

“53-річна дама підійшла до вікна військового комісаріату й кинула пляшку із запальною сумішшю. Врятувало подвійне вікно – від удару розбилося лише перше скло. Жінку одразу затримали співробітники військкомату. До речі, у серпні 2023-го цю будівлю двічі хотіли підпалити: спочатку 22-річний співробітник Вкусно и точка, а потім двоє пенсіонерів. В обох випадках паліїв обдурили шахраї, переконавши спочатку переказати їм гроші”, – пише ТГ-канал Россия 24/7.

Через кілька годин після першої спроби коктейль Молотова у військкомат кинув 66-річний чоловік, внаслідок чого спалахнула рама однокамерного склопакета військкомату.

Чоловіка затримали, і він також розповів, що завдання підпалити військкомат отримав від невідомого через WhatsApp.

Напередодні повідомлялося, що в Криму жінка підпалила будівлю військкомату. 11 листопада 62-річна жителька Севастополя підійшла до російського військкомату на вулиці Леніна, 41, дістала з сумки пляшку із запальною сумішшю і кинула її у двері будівлі. 

У РФ перевіряють мігрантів, які не стали на військовий облік – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button