Світ

У Пентагоні розповіли, коли відбудеться наступний “Рамштайн”

У Пентагоні розповіли, коли відбудеться наступний Рамштайн

Фото: Скриншот відео

У Пентагоні анонсували наступну зустріч у форматі “Рамштайн”

Із виділеної Штатами суми у 62,3 мільярда доларів допомоги для України вже було витрачено 95%

Заступник речника Міністерства оборони США Сабріна Сінгх повідомила, що наступне засідання Контактної групи з оборони України (зустріч у форматі “Рамштайн”), яке стане вже 17-м, проведуть у середині листопада. Про це вона сказала на брифінгу у Пентагоні.

За словами Сінгх, із виділеної Штатами суми у 62,3 мільярда доларів допомоги для України вже було витрачено 95%.

“Ми витратили все фінансування USAI. Таким чином, у нас залишилося лише 1 мільярд доларів у існуючих ресурсах для поповнення запасів США. У нас все ще залишилася невелика кількість PDA, але, як ви бачили, наші пакети ставали дедалі меншими, бо нам доводилося дозувати нашу підтримку України”, – зазначила вона.

Нагадаємо, представниця Пентагону повідомила, що Сполучені Штати будуть і надалі допомагати Україні у її протистоянні російським агресорам, але пакети військової допомоги стануть меншими, оскільки Конгрес все ще не ухвалив рішення про додаткове фінансування.

Як повідомлялось, 16-е засідання Контактної групи з питань оборони України відбулося у Брюсселі, в штаб-квартирі НАТО, 10 жовтня. Міністр оборони США Ллойд Остін під час зустрічі у оголосив про виділення нового пакета військової допомоги для України у розмірі 200 мільйонів доларів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button