Світ

У Новоросійську пошкоджено десантний корабель РФ – соцмережі

У Новоросійську пошкоджено десантний корабель РФ - соцмережі

Фото: Соцмережі

Російський корабель Оленогорський горняк могли підбити під час атаки дронів на Новоросійськ

Надводні безпілотники могли уразили російський десантний корабель Оленегорський горняк у бухті Новоросійська.


Під час нічної атаки на військово-морську базу РФ в Новоросійську пошкодження міг отримати один з десантних кораблів. Про це повідомляють російські “воєнкори” та Telegram-канали вранці 4 серпня.

 

Попередньо, може йтися про корабель Оленегорський горняк, який, за заявою Міноборони Росії, нібито брав участь у відбитті атаки на базу.
 

Мер міста Андрій Кравченко також повідомив у Telegram, що “атаку безекіпажних катерів ЗСУ на російський флот у районі Новоросійська” начебто відбили десантний корабель Оленьогірський гірник та протидиверсійний катер Суворівець.


Тим часом у мережі розповсюджують кадри, на яких видно, що корабель Оленьогірський гірник нахилився і його намагаються відбуксирувати до берега. Зазначається, що, мабуть, затопило один із відсіків корабля, через що він дав крен.

 Фото: Соцмережі


Офіційних коментарів Міноборони РФ із цього приводу немає.

 

Нагадаємо, Міноборони РФ заявило, що в ніч на 4 серпня військово-морську базу в Новоросійську намагалися атакувати морські дрони. Місцеві жителі повідомляли про вибухи на воді та стрілянину, які лунали в Мисхако в Новоросійську.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button